Henk-Reints.nl
2020-11-17


Oud nieuws:
Op 4 februari 1997 brak in Noord-Brabant de varkenspest uit. Wat er vervolgens gebeurde is simpel. Om elk bedrijf met een besmetting werd een ruime cirkel getrokken en daar gold een algeheel vervoersverbod. ALLE bedrijven in alle cirkels werden geruimd. Daarmee werd het varkenspestvirus in de kiem gesmoord.

Iets minder oud nieuws:
In 2003 had Nederland te maken met een uitbraak van de vogelgriep. Wat er vervolgens gebeurde is simpel. Om elk bedrijf met een besmetting werd een ruime cirkel getrokken en daar gold een algeheel vervoersverbod. ALLE bedrijven in alle cirkels werden geruimd (een derde van de totale Nederlandse pluimveestapel).

Vrij recent nieuws:
Het coronavirus heeft wereldwijd inmiddels 1.2 miljoen mensenlevens geëist.

En dan dit:
Als nu de eerste zeg 100 000 coronapatië...   ...   CENSUUR   ...   ...   1.1 miljoen levens gespaard. Maar afijn, welke overheid zou zo'n beslissing durven te nemen? Misschien de Chinese? Waar het begonnen is? Te laat! Het virus heeft zich inmiddels over de hele wereld verspreid. Fout! De MENS heeft het virus verspreid met zijn waanzinnige verplaatsingsgedrag.

Verder:
Hoeveel is dat nou eigenlijk? 1.2 miljoen mensenlevens? Wereldwijd? Waar maken we ons nou eigenlijk druk om? Volgens de cijfers op worldometers.info/world-population/ groeit de wereldbevolking met ruim anderhalf miljoen per week. Ja, ANDERHALF MILJOEN PER WEEK. Zo groot is het wereldwijde geboorteoverschot. Zou het eigenlijk niet zo moeten zijn dat de wereldbevolkingsgroei gewoon altijd in de buurt van de nul zit?
Die 1.2 miljoen coronadoden komen dus overeen met de wereldwijde "productie" van nipt meer dan slechts 5½ dag. Een peuleschilletje. Een scheet en drie knikkers.